Politica de confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului babygaby.ro

Site-ul babygaby.ro este operat de societatea SC RIK & KRISZ WORLD SRL, cu sediul social in Str. Pictor Theodor Aman 24 Timisoara, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/2324/2012, CUI 30700685.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe babygaby.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii babygaby.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea babygaby.ro si a tertilor cu care babygaby.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe babygaby.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar babygaby.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@babygaby.ro.